uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Op weg met de GDPR roadmap

Banner2

SAP Specialismen

JB ArchitectServices FINAL2SAP Hybris CRM 16finalSAP Hybris C4C 16SAP Hybris Marketing 16finalSAP Hybris Commerce 16SAP development finalJB RemoteServices FINAL2Business TransformationJB AcorelServices final

De trends die we signaleren op User Experience vlak:

  • Anywhere, Anytime
  • Taak georiënteerd
  • Intuïtief
  • Collaboration
  • Connecting everything

UserExperience infographic

Use me because you want to
Applicaties hebben de afgelopen jaren een revolutie doorgaan. U bent als gebruiker kritischer dan ooit als het gaat om user experience. Applicaties als Facebook, Google en Instagram drijven de lat steeds verder op. We stellen de eisen die we altijd stelden, maar dan harder.

Onze user experience specialisten zorgen ervoor dat deze eisen ingewilligd worden. Gebruikers kunnen op verschillende devices – met eenzelfde intuïtieve user-interface – de taken uitvoeren die voor hén belangrijk zijn.

‘Use me because you want to’ is niet uit de lucht gegrepen. Wij zijn er van overtuigd dat een goede user experience niet alleen voorziet in het efficiënt uitvoeren van taken, maar vooral ook voorziet in informatievoorziening. Denk hierbij aan relevante push-berichten, statistieken die uw gebruikers motiveren, en inzage in accurate informatie. User Experience is pas compleet als de gebruiker uw applicatie ziet als een waardevolle, ‘handige’ must-have tool. Meer weten? Wij komen graag in gesprek met u.