uk

mail      Contact

zoeken

sap small

  • Met SAP Marketing Cloud merken uw klanten het verschil. En met de Acorel Marketing Accelerator heeft u dit al in 8 weken voor elkaar!
    Met SAP Marketing Cloud merken uw klanten het verschil. En met de Acorel Marketing Accelerator heeft u dit al in 8 weken voor elkaar!

    Neem contact met mij op


SAP MARKETING CLOUD

 

Hoe kunt u als marketeer uw klant een ultieme klantbeleving bezorgen? Stel dat u de intentie van de klant begrijpt en hierop snel kunt reageren? Wat als u veel meer van uw klant weet?
 
Met SAP Marketing Cloud is het mogelijk om dit klantgedrag real-time inzichtelijk te maken voor de marketeers. SAP Marketing Cloud is een product uit de Customer Experience (vroeger: Hybris) suite van SAP dat gebruik maakt SAP HANA om grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen/kanalen te kunnen analyseren. Denk aan uitingen die op social media zijn gedaan over uw product of merk of het aankoopgedrag.

Door gebruik te maken van golden records, waarbij de meest waardevolle stamgegevens van elk interactiecontact uit verschillende gegevensbronnen wordt vastgelegd, kan de klant op de juiste manier met de juiste content op het juiste moment benaderd worden via doelgerichte campagnes.
 
 
 
    
SAP Marketing Cloud heeft een modulair ontwerp.
 
     Extra functionaliteiten zijn gemakkelijk toe te voegen.
 
Hierdoor komt u eenvoudig tot een compleet klantspecifiek marketingplatform.
 
 
 
Door het systeem te integreren met SAP- en niet-SAP-systemen, kunnen klanten eenvoudig context toevoegen aan hun marketingactiviteiten. Denk aan het opvolgen van leads met integratie van SAP Sales Cloud (vroeger: SAP Cloud for Customer) of het doelgericht benaderen van klanten op basis van hun klikgedrag op de webshop via SAP Commerce Cloud (vroeger: Hybris Commerce).
 
 
 
 

SAP MARKETING CLOUD IN ÉÉN OOGOPSLAG

LP SMC Grijs blok 2

LEES DE WHITEPAPER:
EXECUTIVE PERSPECTIVE ON THE MODERN CUSTOMER


Klantloyaliteit wordt eindelijk als krachtig erkend marketingtool, maar het winnen ervan vormt nog steeds een grote uitdaging voor veel organisaties. Voordat loyaliteit verdiend kan worden, moeten merken en marketeers allereerst een gedetailleerd begrip ontwikkelen van de gewoontes van hun klanten. Hierna pas kunnen marketeers een wederzijds gunstige dialoog aangaan om te bouwen aan de gepersonaliseerde klantervaringen die klanten nu wensen en verwacht van merken.

Acorel2 whitepaper How customers are changing and how marketers should respond
In het rapport Loyalty360 Executive Perspective 'How Customers are Changing and How Marketers should respond' laten marketingmanagers van toonaangevende merken zien hoe zij omgaan met opkomende klantentrends.
 
Download de whitepaper vandaag nog om belangrijke tips te krijgen, zoals:

  • Hoe merken evolueren naar een digitale of mobile first aanwezigheid, naarmate de vraag naar gemak groeit
  • Welke maatregelen merken nemen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van de klant voor alle contactpunten
  • Hoe externe factoren buiten de controle van een merk extra uitdagingen of kansen kunnen creëren

 

 
Actionbanner download eigen copy

 


HOE VOLWASSEN IS UW DIGITALE MARKETING?

Customer journeys, customer experience, customer engagement; klanten zijn niet eenvoudig te verbinden en te betrekken met/bij uw merk. Wat doet uw organisatie om de juiste doelgroep te bereiken en hen de ultieme klantbeleving te geven door middel van effectieve (online) marketing campagnes? 

 

Acorel Marketing Awareness Scan

Wilt u inzage in de Digitale Marketing volwassenheid van uw organisatie én tips krijgen op welke vlakken u nog kunt groeien?

 

Vul dan nu gratis de Marketing Awareness Scan van Acorel in en krijg direct inzicht in waar uw organisatie nu staat.

Stappen:

> beantwoord de vragen

> laat uw gegevens achter

> ontvang direct de resultaten in uw inbox

 

 

Start Scan button

 

WAAROM ACOREL?

LP SMC vind uw klant bavaria SAP erkenningAcorel helpt organisaties om, met de inzet van SAP Marketing Cloud, contextuele, relevante en consistente ervaringen te leveren die uw klant gelukkig maken.

Met onze SAP Marketing Cloud oplossing begrijpt u uw individuele klant beter door het inzetten van intelligente, gepersonaliseerde marketingcampagnes met real-time prestatie inzichten en data gedreven besluitvorming.

Hierdoor kunt u de impact van uw campagnes beter begrijpen en beter geïnformeerde marketingbeslissingen nemen.

SAP Marketing Cloud is recentelijk door Gartner erkend als leider op het gebied van Multi-channel Marketing Hubs. SAP is wereldwijd erkend leider in Customer Experience op het gebied van Marketing, Sales, Services en e-Commerce. En dat is nu precies onze focus.

Wij zijn trots op de erkening van SAP door ons de SAP Customer Experience (C/4HANA) Partner Award 2017 toe te kennen. En daarnaast zijn wij bijzonder trots op klanten als Bavaria en hoe zij over ons denken.

”De ervaren mensen van Acorel ademen Customer Experience. Ze zijn experts die weten hoe je klanten bindt. Bovendien werken ze snel. In twaalf weken hadden we onze SAP Marketing Cloud geïmplementeerd”

Global Online Manager - Swinkels Familiy Brewers

 

 LP SMC CONTACT

 

 

 

AAN DE SLAG MET DE ACOREL MARKETING ACCELERATOR

Wat kunnen wij precies voor u betekenen? Met de Acorel Marketing Accelerator, de door SAP Qualified Partner-Packaged Solution, kunt u al binnen 8 weken zelf met SAP Marketing Cloud aan de slag. U leest er meer over in onze Value Proposition Acorel Marketing Accelerator folder.
 

 

BLOGS OVER SAP MARKETING

Al ruim 5 jaar delen wij onze ervaring en kennis in onze wekelijkse blogs. Natuurlijk schrijven wij ook regelmatig over SAP Marketing Cloud. Hierna de meest recente blogs die u inzichten bieden in het praktisch gebruik van SAP Marketing Cloud. 

LP SAP Marketing Cloud moduleblok links Blog Remco aug 2018


Hoe kunt u een bredere en consistente lead nurture-ervaring creëren met SAP Marketing Cloud?

Lees en kijk verder >>>

 

LP SAP Marketing Cloud moduleblok midden Blog Remco dec 2017

Stel dat u uw beste klanten kunt selecteren om, gebaseerd op hun karakteristieken, uw targetaudience te creëren. Hoe helpt SAP Marketing Cloud uw klantbetrokkenheid verbeteren door inzet van FaceBook?

Lees en kijk verder >>>

 

 

LP SAP Marketing Cloud moduleblok rechts Blog Remco aug 2017SAP Marketing Cloud helpt uw organisatie met het profileren van klanten om inzichtvolle customer journeys te creëren die leiden tot effectieve marketingcampagnes.

Lees en kijk verder >>>

WAT KAN ACOREL VOOR MIJ BETEKENEN?

Neem contact met mij op:

Gelieve de Bedrijfsnaam in te vullen

Gelieve uw Voornaam in te vullen

Gelieve uw Achternaam in te vullen

Gelieve uw E-mail in te vullen

Ongeldige invoer