uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Onze missie
Wij geloven dat tevreden klanten de basis zijn van elke winstgevende onderneming. En dat door 'persoonlijk ondernemen' iedereen in het bedrijf een waardevolle bijdrage levert aan tevreden klanten. We kennen onze klanten en zij weten wie wij zijn, we hebben korte en directe lijnen, we komen onze afspraken na en we communiceren open en eerlijk met onze klanten.

Door gebruik te maken van onze expertise en services op het gebied van SAP geloven wij dat iedere organisatie haar doelen kan bereiken door 'persoonlijk ondernemen' voor ogen te hebben! Klantrelaties worden steeds belangrijker in het bedrijfsleven. De afdelingen Sales, Service en Marketing zijn meer succesvol als de gegevens over klanten effectief worden benut. Het is de missie van Acorel om SAP oplossingen succesvol in te zetten zodat ook uw organisatie door 'persoonlijk ondernemen' haar doelen bereikt en tevreden klanten heeft.

Onze klanten zijn bekend met onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden expertise en services die voorzien in de behoeftes van bedrijven, of het nu gaat om kleine ondernemingen of multinationals.


Ons doel
Tevreden klanten. Sterker nog: wij streven ernaar dat onze klanten op hun beurt tevreden klanten hebben. Onze dienstverlening is tenslotte gericht op oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun klanten optimaal kunnen bedienen. Acorel implementeert, optimaliseert en integreert deze oplossingen probleemloos binnen uw bedrijf.

Acorel is een veelzijdige consultancy partner met een breed spectrum aan diensten op het gebied van sales, service en marketing processen in SAP. SAP is de internationale marktleider op het gebied van zakelijke software en applicaties. Acorel specialiseert zich in SAP Hybris Cloud for Customer, SAP Hybris CRM, SAP Hybris Commerce, SAP Hybris Marketing en HCP SAP Mobility.


Ons profiel
Wij zijn als geen ander in staat om uw sales-, service en marketingprocessen te verbeteren, te optimaliseren en te beheren. Dit doen wij door gebruik te maken van de SAP Customer Engagement en Commerce (SAP CEC) oplossingen zoals SAP Hybris Cloud for Customer, SAP Hybris CRM, SAP Hybris Commere en SAP Hybris Marketing. Daarnaast heeft Acorel meerdere SAP Development projecten succesvol afgerond op het gebied van NetWeaver, YaaS, HCP en SAP Mobile met Sybase en Syclo.

Onze diensten strekken zich uit van architectuur met projectdefinitie tot functioneel beheer en van consultancy tot kwaliteitsmanagement. Business Transformation Services zit in ons DNA. Onze consultants en projectmanagers hebben veel ervaring, waarvan gemiddeld meer dan 8 jaar in SAP. Ons doel is tevreden klanten door kwaliteit te leveren. Hierbij maken we gebruik van ons hoge kennis- en ervaringsniveau, de kwaliteit van onze medewerkers en onze aanpak. Wij voelen ons verplicht voorop te lopen in de markt en werken daar dagelijks aan. Voor onszelf, maar bovenal voor onze klanten.


Loop gerust eens binnen voor een kennismaking
Onze film geeft u een goed beeld van wie wij zijn en waar wij ons in specialiseren. Heeft u na het zien van de film specifieke vragen of wilt u meer van ons weten, loop gerust eens binnen op de tweede etage van het SAP pand in 's-Hertogenbosch voor een kop koffie. U bent van harte welkom!