uk

mail      Contact

zoeken

sap small

videobanner 2018

Het was weer een beregezellige Acorel Borrel op 14 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het motregende maar dat mocht de pret niet drukken.

Het eten was weer goed verzorgd door Fleurie en de sfeer, zo met z'n allen én met de Acorel-Zomers-SAP-cans door PimpYourCan van Bavaria, was in één woord: TOP! 

Hoe fantastisch was het om jullie ook in 2018 allemaal weer te hebben gezien en gesproken. Onze 12e borrel alweer!!! Natuurlijk hebben we - met dank aan onze collega en videomaster Rogier Smit - een zomerse impressievideo op de beat van (wat ons betreft absoluut) dé zomerhit van 2018: The Interruptors met She's Kerosene -TURN ON THAT SOUND!

 

Rogier - werken met de drone was te gek!

Gezelligheid kent geen tijd. Om ons heen kijkend was iedereen gezellig over zijn of haar werk aan het praten, over de markt, visie, werelduitdagingen oplossend, privé bijpraten, kortom ontspannen aan het netwerken. Onze collega Taco nam nog kort het woord om de laatste ontwikkelingen binnen Acorel te delen, om iedereen te bedanken en alvast een prettige zomer te wensen.

Wat ons altijd weer bij blijft is de gezelligheid, ontspanning en de mooie gesprekken, ieder jaar weer! Hartverwarmend dat het ook in 2018 een superleuke borrel werd dankzij JULLIE, onze klanten, collega’s en branchegenoten. Zie jullie in 2019 weer?

 

HAPPY SUMMER ALLEMAAL!