uk

mail      Contact

zoeken

sap small

DBTS ronde tafel 30 nov 2Op 30 november organiseren we een ronde tafel sessie met als focus: het helder krijgen van de huidige status en het concretiseren van de vervolgstappen. 

Ron van de Water en Mischa Tissen leggen aan de hand van een referentiemodel uit hoe dit werkt. 

Hoe meet je de status nu precies en wat voor effect heeft dit op de organisatie? Dat bespreken we op 30 november in een ontspannen sfeer met elkaar, met experts en met vakgenoten.

Exceed yourself with Hybris Marketing small

Zet SAP Hybris Marketing in en je overwint in het nieuwe slagveld van ultieme klantbeleving.

PRIMEUR - Op 1 december organiseert Acorel het eerste SAP Hybris Marketing event waar jij als marketeer zelf aan de knoppen zit.

Wat kun je verwachten op 1 december?

Keynote spreker Egbert Jan van Bel van de bestseller 'Kloteklanten' inspireert met zijn humoristische en realistische kijk op modern klantgericht ondernemen. In 4 live demo's zie je het verschil in je e-mail marketing, advertising, leadnurturing en je Customer Profiling aanpak. Vanaf 09:30 uur ben je van harte welkom in het SAP-pand in 's-Hertogenbosch. EXCEED YOURSELF - MELD JE NU AAN!

 

Lees meer ...

Het was weer een beregezellige Acorel Zomerborrel op 29 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het weer werkte mee, het eten was lekker en de gezelligheid, mede door de grote opkomst, kende geen tijd!

Hoe fantastisch is het om jullie ook dit jaar allemaal weer te hebben gezien en gesproken. Dit jaar geen lustrum maar onze 11e borrel alweer. Wat gaat die tijd snel!!! Natuurlijk hebben we - met dank aan onze collega en videomaster Gert-Jan Stolmeijer - weer een gezellige nabeschouwing in de vorm van een video.