uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Connect to Innovate 2018

INNOVEREN. INSPIREREN. NETWERKEN.
Connect to Innovate is hét inspiratie-evenement waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken.

VNSG en SAP bieden tijdens dit interactieve tweedaagse evenement een breed programma en ijzersterke agenda. Mis het niet! En neem deel aan het krachtige inspiratieplatform waar innovatie en ontmoeting centraal staan.

Het event vindt ook dit jaar plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.

 

Naar de Connect to Innovate website ...

 

videobanner 2018

Het was weer een beregezellige Acorel Borrel op 14 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het motregende maar dat mocht de pret niet drukken.

Het eten was weer goed verzorgd door Fleurie en de sfeer, zo met z'n allen én met de Acorel-Zomers-SAP-cans door PimpYourCan van Bavaria, was in één woord: TOP! 

Exceed yourself with Hybris Marketing small

Zet SAP Hybris Marketing in en je overwint in het nieuwe slagveld van ultieme klantbeleving.

PRIMEUR - Op 1 december organiseerde Acorel het eerste SAP Hybris Marketing event waar marketeers zelf aan de knoppen zaten.

Keynote spreker Egbert Jan van Bel van de bestseller 'Kloteklanten' inspireerde met zijn humoristische en realistische kijk op modern klantgericht ondernemen. De 4 live demo's met de kansen en mogelijkheden van SAP Hybris Marketing voor je e-mail marketing, advertising, leadnurturing en je Customer Profiling aanpak delen we met je. 

How to exceed yourself? Kijk vooral zelf maar!

 

Lees meer ...