uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Tweets

Op weg met de GDPR roadmap

Banner2


Interested in learning more about the Business Analytics features of SAP Cloud for Customer? Would you like to be able to build your own reports that provide you better business insights?

Then this course is for you!

‘s-Hertogenbosch, 8 oktober 2018

Persbericht: Organisaties meer rendement uit SAP Marketing Cloud met Acorel Marketing Accelerator.

Als eerste SAP Partner in Nederland biedt Acorel de zakelijke markt een door SAP gecertificeerd Customer Experience Solution Package. Wij doen dit met de Acorel Marketing Accelerator, waarmee organisaties binnen acht weken zelf aan de slag kunnen met SAP Marketing Cloud.

videobanner 2018

Het was weer een beregezellige Acorel Borrel op 14 juni bij Fleurie in Rosmalen. Het motregende maar dat mocht de pret niet drukken.

Het eten was weer goed verzorgd door Fleurie en de sfeer, zo met z'n allen én met de Acorel-Zomers-SAP-cans door PimpYourCan van Bavaria, was in één woord: TOP! 

's-Hertogenbosch, 23 april 2018 - RollDock Shipping transporteert enorme ladingen over zee.

Dankzij SAP Hybris Cloud for Customer wordt het voor RollDock en zusterbedrijf Roll-Lift veel makkelijker om klanten op het juiste moment de juiste aandacht te geven.

En om verkooptrends te signaleren om strategisch op te reageren.

“RollDock Shipping moet je zien als een pakketbezorger”, zegt Paul Könst, CEO van RollDock. “We brengen pakketjes over zee van A naar B. Alleen zijn de pakketjes die wij transporteren gewoon wat groter.” Dat is een understatement. Met een vloot van zeven schepen – vijf multifunctionele half-afzinkbare zware ladingschepen en twee module carriers – vervoert RollDock objecten tot 10.000 ton naar locaties overal ter wereld.