uk

mail      Contact

zoeken

sap small

 • Innovaties en ideeën zijn er volop rondom ons heen. Wij zijn overtuigd dat co-creatie de manier is. Wat wij bijv. samen met ForFarmers hebben gedaan?
  Innovaties en ideeën zijn er volop rondom ons heen. Wij zijn overtuigd dat co-creatie de manier is. Wat wij bijv. samen met ForFarmers hebben gedaan?  LEES MEER ...
 • In de SAP Run Live Truck helpt Acorel Office Depot om innovatief met haar klant om te gaan
  In de SAP Run Live Truck helpt Acorel Office Depot om innovatief met haar klant om te gaan

Innovaties en ideeën zijn er volop rondom ons heen
Veel artikelen gaan over innovaties als IoT, AI, machine learning, chatbots, blockchain, spraak en veel ideeën worden geopperd door medewerkers binnen uw bedrijf, al dan niet onder druk van uw concurrenten. Maar waar begint u? Hoe maakt u het concreet? Hoe wordt het succesvol en onderscheidend voor uw klanten?

Wij zijn overtuigd dat co-creatie de manier is
Wij zijn overtuigd dat co-creatie de manier is om innovatieve ideeën succesvol te maken. Uw inbreng van doelstellingen, pijnpunten, wensen, klantervaringen, product/dienst kennis en bedrijfs- en bedrijfstakervaring tezamen met onze innovatie drive, technische knowhow, architectuur en brede ervaring met innovaties vormen de succesformule.

Hoe wij dit doen leest u verder op deze Acorel Innovatiepagina.

Acorel co creatie icon blok

 

In 5 stappen brengen wij, samen met uw organisatie, uw innovatie idee naar succes. Wij zijn op zoek naar co-creatie trajecten met u! Heeft u innovatieve ideeën op het gebied van IoT, AI, machine learning, chatbots, blockchain, spraak, big data, etc.?

CO-CREATIE AANPAK

Acorel output docus icon 4

 

Document output vóór en dóór eindgebruikers. Acorel onderzocht onder haar klanten naar de ervaringen met het genereren van output documenten. Na onderzoek blijkt dat alle respondenten output genereren. Wij willen hier met een add-on bij helpen.

HERKENBAAR VOOR U?

Acorel spraak icon 2

 

Ik bedien mijn navigatiesysteem in de auto via spraak. De opkomst van spraak gaat hard. Gartner voorspelt dat 30% van onze interactie met technologie via “conversatie” zal gaan. Zou het niet mooi zijn als uw buitendienst overal alle gegevens van uw CRM bij houdt?

SPRAAK HELPT

ForFarmers icon blok

 

Hoe Predictive Analytics in de voedingsindustrie werkt? The Future of Farming. Twee van onze ontwikkelaars co-creëerden samen met ForFarmers, SAP en Q for IT een Feed-as-a-Service oplossing voor ForFarmers én voor haar klanten. Verslag van de week en aftermovie. 

VERSLAG EN FILM

Acorel innovatie blok chatbot

 

De toegevoegde waarde van chatbots. Uit proeven met chatbots blijkt dat de helpdesk van Vodafone zes keer productiever nu is. De gemiddelde millennial wisselt 67 tekstberichtjes per dag uit. Acorel en SAP Nederland ontwikkelde chatbot Vicky bij Office Depot. 

CHATBOT WAARDE

Acorel innovatie icon Over Acorel

 

Wij geloven dat tevreden klanten de basis zijn van elke winstgevende onderneming. Sterker nog: wij streven ernaar dat onze klanten op hun beurt ook tevreden klanten hebben. Wij helpen u graag om samen met u ook uw klanten optimaal te bedienen.

OVER ONS

 1. NEEM CONTACT OP MET MIJ OVER INNOVATIE
 2. Mijn zakelijk e-mail adres(*)
  Vul een geldig mailadres in.
 3. Voor- en achternaam(*)
  Vul uw voornaam in.
 4. Telefoon(*)
  Vul uw telefoonnummer in.

Innovatie module bottom rechts onder lampje