uk

mail      Contact

zoeken

sap small


 OVERWIN HET SLAGVELD VAN DE ULTIEME KLANTBELEVING

 

De mogelijkheden om je klanten een ultieme klantbeleving te bezorgen zijn volop aanwezig in SAP Marketing Cloud (voorheen: Hybris Marketing). Stel je eens voor dat je de intentie van de klant begrijpt en hierop snel kunt reageren? Wat als je veel meer van je klant weet? En hoe zit het met de GDPR vanaf 25 mei 2018?

Een tipje van de sluier van de kansen en mogelijkheden die SAP Marketing Cloud je biedt, delen we alvast graag met je. Wil je zelf aan de slag met SAP Marketing Cloud? Bekijk dan de Acorel Marketing Accelerator, de eerste door SAP gecertificeerde Customer Experience Cloud Solution Package, powered by SAP Marketing Cloud, waarmee je zelf snel aan de slag kunt. En met snel bedoelen we ook snel nl. binnen acht (8) weken!

Wil je nieuwe ideëen krijgen of zoek je inspiratie en wil je leren welke mogelijkheden SAP Customer Experience oplossingen jou bieden? Bezoek dan vooral één van onze relatie-events die wij regelmatig organiseren. Met iedere keer een ander actueel en aansprekend onderwerp en met klanten die hun best practises delen. Daarnaast is er altijd volop gelegenheid tot kennisuitwisseling met alle aanwezigen en zorgen wij als gastheer goed voor jou. Ben jij de volgende keer ook onze gast? Bovenaan de pagina een impressie van het SAP Acorel Hybris Marketing event van 1 december 2017.
Over Acorel Taco kopie Keynote Egbert Jan kopie Emailmarketing Ellery kopie
Facebook adverteren Remco kopie Profiling Guus kopie Leadnurturing Arnold kopie
  
 

Neem contact met mij op over de mogelijkheden  


Gelieve de Bedrijfsnaam in te vullen

Gelieve uw Voornaam in te vullen

Gelieve uw Achternaam in te vullen

Gelieve uw E-mail in te vullen

Ongeldige invoer