uk

mail      Contact

sap small

 • Een blik op de toekomst, Q&A's, klantervaringen, praktische zelfstart tips. Alles wordt behandeld in dit handige e-book
  Een blik op de toekomst, Q&A's, klantervaringen, praktische zelfstart tips. Alles wordt behandeld in dit handige e-book

   

   

  Download...

Kent u uw klanten? Hebt u een 360 graden beeld? Met SAP Cloud for Customer wéét Koninklijke Agrifirm Feed wat er op de boerderij gebeurt. De verkoopdirecteur stelt verkoopkansen beter te benutten en verwacht min. 15% efficiency verbetering. In Sales in topvorm leest u over het nieuwe verkopen. Met het Plan van Aanpak én de aandachtsgebieden kunt ook u die Sales-topvorm bereiken!

Wilt u 100% over C4C geïnformeerd zijn en uw verkoopkansen beter benutten? Download nu het e-book

Taco inaction

Taco Schallenberg, salesdirecteur bij Acorel over de vernieuwde rol van verkoop en het veranderde aan- koopgedrag van klanten. In Sales in topvorm gaat hij in op zijn visie en passie.

C4C Feed blok midden2

3 succesfactoren waren bepalend voor de C4C implementatie bij Agrifirm. Over de rollen van de interne stakeholders, key-users en samenwerkingspartners lees je uitgebreid in Sales in topvorm

PvA C4C v6

Heeft u plannen om uw sales op orde te brengen? Wilt u zich goed voorbereiden? Kent u de aandachtspunten? Het Plan van Aanpak in Sales in topvorm kunt u zeker gebruiken!

 1. Ja, ik wil het e-book Sales in topvorm lezen
 2. Mijn e-mail adres(*)
  Vul een geldig mailadres in.
 3. Voornaam(*)
  Vul uw voornaam in.
 4. Achternaam(*)
  Vul uw achternaam in.