uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Op weg met de GDPR roadmap

Banner2

SAP Specialismen

JB ArchitectServices FINAL2SAP Hybris CRM 16finalSAP Hybris C4C 16SAP Hybris Marketing 16finalSAP Hybris Commerce 16SAP development finalJB RemoteServices FINAL2Business TransformationJB AcorelServices final

Trends die wij zien binnen bedrijven: 

  • Keuze voor SAP On Premise of de Cloud
  • samenhang tussen projecten en mensen in plaats van ad-hoc oplossingen
  • nieuwe SAP producten en diensten toepassen in de bedrijfsprocessen?
  • bedrijfsprocessen op een optimale en toekomst vaste manier faciliteren?
  • kosten besparen en innoveren


Een architectuur die past!
In ieder IT project worden er talloze beslissingen genomen die te maken hebben met de architectuur. En de meeste beslissingen hiervan zijn complexe beslissingen. Omdat er rekening gehouden moet worden met business en IT requirements. Met de lange termijn maar ook met de dag van morgen. Met uiteenlopende gebruikersgroepen en belangen.

Herkent u dit?
De Solution Architecten van Acorel helpen u om requirements en bedrijfsproblemen te vertalen naar werkbare oplossingen en landschappen, rekening houdend met SAP en ‘non SAP’. Zij adviseren u bij het nemen van complexe beslissingen, maar helpen ook uw team met inhoudelijke kennis, projectervaring en innovatieve ideeën.

Onze Solution Architecten hebben kennis van architectuurrichtlijnen en –principes (TOGAF), zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van SAP en hebben ruime ervaring in diverse branches. Zij helpen u projecten met succes af te ronden.

Hoe werkt een architect binnen een agile aanpak?
Wij vroegen een paar beslissers in ons agile project voor een grote internationale audiospecialist naar hun visie op de rol van een solution architect. Hun interessante antwoorden delen we graag met u.