uk

mail      Contact

zoeken

sap small

Op weg met de GDPR roadmap

Banner2

SAP Specialismen

JB ArchitectServices FINAL2SAP Hybris CRM 16finalSAP Hybris C4C 16SAP Hybris Marketing 16finalSAP Hybris Commerce 16SAP development finalJB RemoteServices FINAL2Business TransformationJB AcorelServices final

Acorel Services levert alle diensten rond SAP Customer Engagement & Commerce aan organisaties van verschillende grootte in alle branches. Ons professionele team kan alle projectrollen invullen, van technisch specialist tot trainer. Onze consultants hebben brede expertise waardoor zij ook goed in staat zijn verschillende van deze rollen te combineren. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat wij concreet voor u kunnen betekenen, lichten wij onze services graag toe.

Implementatie, optimalisatie en functioneel beheer
U bent op zoek naar consultants die ervaring hebben met meerdere SAP Customer Engagement & Commerce implementaties en optimalisaties? Die kwaliteit en resultaten leveren? Onze consultants hebben gemiddeld meer dan 6 jaar SAP CE&C ervaring, hebben up-to-date kennis, kennen uw business en doen wat ze beloven. Naast functioneel specialisten heeft Acorel ook technische en business expertise in huis. Onze consultants zijn inzetbaar in alle fasen van het project: Project Preparation, Blueprint, Realisatie, Final Preparation en Go-Live and Support. Ook voor SAP Customer Engagement & Commerce functioneel beheer en optimalisatie en performanceverbeteringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Projectmanagement
Onze projectmanagers passen beproefde methoden zoals Prince2 en Accellerated SAP toe, maar weten als geen ander dat geen project hetzelfde is. De projectmanagers van Acorel leveren toegevoegde waarde door hun inhoudelijke achtergrond. Wij bepalen samen met u een doelmatige aanpak en zijn als geen ander in staat deze tot uitvoering te brengen. De organisatie en het management van Customer Engagement & Commerce projecten varen hier wel bij: om maximaal resultaat te behalen wordt het team optimaal aangestuurd en worden risico's vroegtijdig onderkend.

Business Process Management
BPM moet het mogelijk maken om snel een proces in te richten of te verbeteren. De informatie wordt bijvoorbeeld verzameld tijdens de blauwdrukfase via workshops en requirement analyse. Het Customer Engagement & Commerce procesontwerp neemt een belangrijke plek in de enterprise architecture. Omdat een procesblauwdruk de basis vormt voor het systeemontwerp, wordt het eindresultaat in hoge mate beïnvloed door de aanwezigheid van proces- en systeemkennis. Acorel bereidt met u een succesvolle implementatie voor door uw bedrijfsspecifieke kennis aan te vullen met onze branche-, proces-, functionele- en technische- kennis.

Verandermanagement en training
Projecten kenmerken zich door relatief hoge dynamiek en complexiteit. Er moet extra aandacht besteedt worden aan de ruimte die de verandering krijgt voor verankering. Een belangrijk onderdeel van de verandering is training, maar dit is zeker niet alles.

Testen
Testen is een belangrijk onderdeel van iedere implementatie, upgrade of aanpassing. Testen en testcoördinatie van SAP Customer Engagement & Commerce vereist gedegen kennis van de specialismen, infrastructuur, de betrokken bedrijfsprocessen en beproefde testmethodieken.

Project- en systeem audit
Een audit draagt bij aan het bereiken van het beste resultaat. Audits borgen de kwaliteit de risico's tijdens het project worden beheerst. Hiernaast biedt het u nieuwe inzichten ter optimalisatie van uw processen en systeem.